Tihanyi levendula fesztivál 2018

Tihanyi levendula fesztivál 2018

2018 levendula fesztivál


Érezd át a levendula fesztivál hangulatát!

Levendula fesztivál

...ezt érezni kell!

Tihanyi levendula fesztivál 2018: utazás

Tihanyi levendula fesztivál 2018: Hogyan juthatsz el Tihanyba? Hogyan tudsz eljutni a fesztivál egyes helyszíneire? Mit érdemes figyelembe venned, amikor a lehetőségek közül választasz? Melyiknek mi az előnye, mi a hátránya? Hiszen a Tihanyi levendula fesztiválra érkezhet szervezett buszos utazással, saját autóval, hajóval, kerékpárral vagy akár bakancsos turistaként is. Ha hasznos információk után kutatsz, ezt az oldalt böngészd át alaposan!

Autóbuszos utazás

A Ven Toura Travel weboldalán már fenn van a 2018-as utazási ajánlat, amely 7500 forintos részvételi díj mellett kínál autóbuszos utazást, idegenvezetéssel Tihanyba. Ez a díj nem tartalmazza a belépőjegyeket. Hamarosan várható, hogy a többi utazási iroda weboldalain is megjelennek a hasonló kínálatok.

Utazás vízen

Ha a hajózást választjuk Balatonfüredről, vagy más balatoni kikötőből is érkezhetünk sétahajóval Tihanyba. Szántódról kompozhatunk, vagy akár vitorlással is ki tudunk kötni Tihanyban.

Érkezés autóval

Ha autóval készülünk Tihanyba a parkolás lehet a szűk keresztmetszet. Ha a Balaton északi partján a 71-es főúton érkezünk a legzsúfoltabb főszezonban, akár azt is érdemes megfontolni, hogy Tihany-Dióson egy kis mellékutcában leparkoljunk és sétálva jussunk el a félszigeten a célállomásainkhoz.

Kerékpárral Tihanyba

A kerékpár az egyik legjobb választás Tihany megközelítésére, de ne felejtsük otthon a biciklizárunkat. Érdemes ugyanis valahol a part közelében lezárni a kerékpárjainkat és sétálva indulni a barátlakások és Tihany központi részének a felfedezésére.

Sétálva – túracipőben

Sajkod felől a sárga turistajelzésen is eljuthatunk Tihanyba, Balatonfüred felől pedig a legegyszerűbb, ha a kerékpárút vonalát követjük. Természetesen a legvagányabb bakancsos-turisták az iránytű és toronyiránt útvonalat is választhatják.

Idegenvezetés

Autóbuszos utazáshoz szokott kapcsolódni az idegenvezetés. Megoszlanak a vélemények, mivel nagyon sok múlik az idegenvezető személyiségén. Ha egy lelkes, magával ragadó figura, akkor mindenképp nagyon sokat tud hozzáadni az élményhez.

Tihany levendula 2018

Ki mit szeret jobban, a vásári forgatagot, vagy épp a Levendula szedd magad lehetőséget, annak megfelelően választhat a programok közül. Persze akár minden programba is belekóstolhat.

2018 levendula fesztivál

Levendula fesztivál 2018 egyik nagyszerű eseménye lesz. Reméljük, hogy az időjárás kegyes lesz az eseményhez, a hangulat miatt ez esetben már nem kell aggódni egy cseppet sem.

Tihany levendula mező

Amikor virágban borulnak a levendula mezők és elkezdődik a szedd magad, turisták százai fognak fényképezkedni, élvezni a mező illatát és levendulát szedni.

Tihanyi Levendula Ház

A látogató központban rengeteg információt szívhat magába látványos és megragadó módon, aki nem sajnálja rá az idejét.

Tihany levendula túra

Akik pedig a természetben szeretnek tanulni és feltöltődni, azok számára a tihanyi levendula túra az egyik legnagyszerűbb lehetőség.

Levendula fesztivál 2017 program

Már sokszor szóba került a tavalyi program, amin igazán nagyszerű ötletek is voltak. Ezekről a korábbi írásokban többet is olvashatsz.

Márc. 16.

"A levendula összeköt mindent, mindennel."

Hortobágyi Józsefné

Zalatnai Brigitta filmje a tihanyi levendulásról


Hosszabb filmek



"Egy nagyon egyszerű növény, mégis roppant hatalmas ereje van."

Hortobágyi Józsefné

269.000


Keresési találat

9-4-3


SoundCloud találat

1653


pixabay találat

515


YouTube találat

Gondolatok ...


Egy tavalyi ajánló