Levendula palánta

Levendula palánta

Levendula palánta


Az évekkel ezelőtt elültetett palánták ma már virágzó bokrok.

Pár éve elültetett...

... ma dúsan virágzik.

Levendula palánta ültetése

A levendula ültetéséről már írtam korábban, ha még nem olvastad azt a bejegyzésemet, érdemes lesz majd azt is megnézned. Mire érdemes figyelned, melyik részét válaszd a kertednek levendula ültetés céljából? Ezeket az infókat, mind elolvashatod azon az oldalon.

Levendula palánta webáruház

A webáruházak közül, amelyek levendula palántát is kínálnak, nem találtam egy kimondottan könnyen kezelhetőt és magávalragadót, amit minden körülmények között ajánlanék. Ám lássuk be, hogy a levendula palánta szaporítóktól, nem azt várjuk el elsősorban, hogy a webáruház készítéséhez értsenek.

Három weboldalt ajánlok azok számára, akik levendula palántát szeretnének vásárolni. Elsőként a bogyiszlói levendula palánta oldalát. Másodikként a megyeri levendula palánta oldalát, és végül a pannonhalmi levendula palánta oldalát. Ezek az oldalak, ha nem is teljesen felhasználóbarátak, azért a szükséges információkat tartalmazzák a kínált portékájukkal kapcsolatosan, és megoldható a segítségükkel a levendula palánta rendelés.

Levendula árusítás

A levendula esetében személy szerint én, teljesen meg tudom érteni, ha valaki előnyben részesíti a személyes vásárlást, az interneten történő rendeléssel szemben. 2017 nyarán többször jártam Tihanyban, kimondottan a levendulások meglátogatása kedvéért. A 71-es út és a lepkesor között terül el egy fiatal levendulamező, amely mellett palántát és levendulacsokrot is árultak. Ha be sem akar menni az ember Tihanyba, akkor itt érdemes vásárolnia.

Ha Tihany központi részét szeretné meglátogatni valaki, akkor Bartus Sándor őstermelő portájára is betérhet levendula palántát vásárolni. Ha vásárolni nem szeretne a porta kapuját ez esetben is érdemes megcsodálni mindenkinek.

Cserepes levendula vásárlás

Hol kapható cserepes levendula? Ha a keresőt hívjuk segítségül, akkor hamar az OBI oldalán fogunk kikötni. Ha cserepes levendula alatt, a kis műanyag cserépbe ültetett földlabdás levendulát értjük, akkor ez nem fog nagy csalódást okozni számunkra. Ám, ha valódi cserépbe ültetett levendulát szeretnénk vásárolni, elképzelhető a kudarc, ami ránk vár.

Hol kapható eladó konténeres levendula?

Például itt: eladó konténeres levendula

Mielőtt levendulát ültetnénk biztosan felmerül a szabadgyökeres, vagy konténeres levendula palánta választás dilemmája. A vegetációs időn kívül ültethetünk szabadgyökeres palántákat is, ám a vegetációs időben feltétlenül a konténereset válasszuk.

Egy kép is, a könnyebb megtalálás érdekében.

Levendula palánta ára

Szinte minden vásárlás előtt felmerül az ár kérdése. Teljesen jogos, hogy nincs ez másként a levendula esetében sem. Ahogy szétnéztem a levendula palánta ár 2017 év vége felé 300 forinttól 1990 forintig szórt. Természetesen nem csak termelőktől, kereskedőktől, hanem esetenként a megrendelt darabszámtól is függ a darabár.

Levendula palánta olcsón

Megértem, ha két azonos termék közül bárki az olcsóbbat választja. Sokszor ez mégis veszélybe sodor minket, hiszen nem vagyunk szakértői minden területnek, így gyakran előfordul, hogy nem értjük meg miben is különbözik két termék az áron kívül. Logikus, hogy az olcsóbbat választjuk ez esetben is. Majd ezután jön a fekete leves…

Cserepes levendula ár

14 centiméteres átmérőjű műanyag cserépbe ültetett levendula palánta ára 880 Ft volt a mai napon az egyik kereskedőnél. Korábban már írtam, hogy a műanyag cserepet nem látom karakteresen értékesebbnek, a műanyag konténernél, de mások számára lehet, hogy ez nem így van.

Levendula bokor ár

Ez egy különösen érdekes kérdéskör. Természetesen a levendula egy félcserje, és pár év elteltével bokros megjelenése is lehet. Ám egy kereskedőnél, vagy őstermelőnél sem akadtam több éves levendulára, amit forgalmazna, így a levendula bokor áráról sem tudok ennél a pár sornál többet és hasznosabbat írni.

nov. 29.

Melyik a legjobb időpont egy levendula palánta elültetésére? (Egy 5 évvel ezelőtti novemberi nap.) Melyik a második legjobb időpont? (Ma.)

Zárásként egy film