Levendula ház

Levendula ház

Levendula házak szerte az országban


Tihanyi Levendula ház, háttérben az Apátsággal.

Levendula ház

Tihany

Tihanyi levendula ház

A tihanyi Levendula ház ismertségével elhomályosítja az országszerte fellelhető levendula házakat. Hasonlóan a tihanyi levendula mezőhöz és a tihanyi levendula bolthoz. A levendula szedd magad rendezvényekkel is egészen hasonló a helyzet.

Szalay-Róth-kúria

Dabason a „Város Nappalija” kezdeményezés keretében hoztak létre közösségi teret a Szalay-Róth-kúriából és keresztelték el Levendulaháznak. A programot adományokból tartják fent, így köszönettel fogadnak minden támogatást. A kúriában szeretettel várják a Dabasra vendégként érkezőket is.

Balatonlelle rejtélye

Miközben felfedeztem, hogy Balatonlellén is van Levendula ház rövid időn belül egy titokra leltem. Ugyanis nem is egy van Balatonlellén. Hiszen Levendula Családi Apartman és Levendula Vendégház is van Lellén.

Levendulás esküvő és rendezvényhelyszín

Itt valóban esküvőket kell tartani, annyira elbűvölő egy hely az inárcsi levendula ház. Erről jobb nem is írni, beszéljenek inkább a képek!

KÉPEK

Mindez Budapesttől 34 km-re… Itt megnézheted.

Levendula vendégház, Megyer

Megyeren nem csak Levendula, hanem Berkenye, Boróka, Galagonya, Magnólia, Orgona, Pitypang vendégház is van. A vendégházak többségében van hajszárító, társasjáték, labda, wifi, térkép, ágynemű, törölköző és a weboldalukon pontos leírás is található a képek mellett. Ide kattintva tudhatsz meg többet a Megyeren található Levendula vendégházról.

Alsópetényi vendégházak

Alsópetényen a Levendula ház mellett Körtefa és Zsálya ház is található. A ház kertjében közel ezer tő levendula teszi fűszeresen illatossá a levegőt. A weboldaluk hitelesen és érthetően mutatja be a meglátogatásra érdemes Levendula házat. A szallas.hu weboldalon kiváló minősítést kapott ez a vendégház.

Zebegényben is ezt a nevet viseli egy épület

Ezt a házat elsősorban a Dunakanyar és a csodálatos kilátás szerelmeseinek ajánlom, mivel a ház a Dunára néző domboldalon áll. Így belátni a teraszról a Dunakanyart. A közelben van a Hajózástörténeti Múzeum és a Kós Károly Kilátó is. Ide kattintva tudhatsz meg többet a Zebegényben található Levendula házról.

Tiszaroff: Levendula ház

Igazán igényes apartman, amelyet „provance-i otthonosság, vidéki hangulat a Tiszánál” szlogennel hirdetnek. Ha szereted a Tisza-partot, jól esik elképzelned, ahogy egy nyugágyon heverészel a napernyő alatt, akkor érdemes megismerned Tiszaroffon a Levendula házat.

Hány és hány épület viseli még nevében a levendulát a tihanyin kívül! Ez a rövidke felsorolás is erről tanúskodik, és még ezeken túl is, mint például a Levendula idősek otthona Pátyon Budapest közelében, vagy a Levendula Home Törökbálinton. Szinte valamennyi egy-egy megismerendő rejtéllyel ér fel.

dec. 11.

Ha teheted, látogasd meg a Levendula házakat!

A boldogító igen