BÚÉK

BÚÉK

Levendulás Boldog Új Esztendőt Kívánok!


Boldogságban, szeretetben, örömben, élményekben, gyönyörökben és levendulaillatban gazdag évet kívánok!

A LEVENDULA PORTÁL-ról megírt számadásom óta 13 új aloldallal készültem el. Többek között elkészültek a levendula felhasználásáról, levendula ültetéséről és a levendula palántáról szóló aloldalak. Továbbra is fontos szerepet tölt be az egyik elsőként elkészült aloldal a Levendula szedd magad! A korábban tervezett oldalak közül, még mindig csak terv szinten van jó pár, amelyek megvalósulása az idei, 2018-as évben lesz esedékes. Például a levendula metszéséről, gondozásáról, dugványozásáról és a bujtatásáról szóló aloldalak.

Ezen írások elkészítésének időpontjára nem teszek fogadalmat az új év alkalmából sem. Sem nyilvánosan, sőt titokban, magamnak sem tettem ígéretet. Természetesen mielőbb szeretném elkészíteni ezeket az aloldalakat is. Ám, mint valamennyien, én is napi 24 órával gazdálkodom. Ami ebbe belefér, az válik valóra.

Visszatekintve tavaly július 28-án került fel az első aloldal. Majd pár napon belül két újabb aloldal követte ezt. Augusztus 6-án készült el a negyedik aloldal. Ezt követően sokáig nem készült újabb tartalom az oldalra. Végül szeptember elején megírtam a számadást.

A számadást követő szeptember és október terméketlen volt. Ennek figyelembevételével az azóta elkészült tizenhárom újabb aloldal időarányosan nézve még szebb teljesítmény. Hiszen ez átlagosan heti két új aloldal körül van. Sőt, ha nem az átlagot nézzük volt olyan 7 egymást követő nap, amely alatt négy új aloldal készült el.

Zárásként, legyen szaporodó aloldalakban és levendulaillatban gazdag, boldog évünk!

jan. 4.

BÚÉK

***